Zoeken naar door vrouw

Uw zoekactie voor door vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Twan 52 jaar Antwerpen - Meerhout
Dame of meisje voor een date
Ik ben op zoek naar een fijne date met n meisje of vrouw. Bij klik hoeft t niet eenmalig te zijn. Verwennen en verwend worden. Meer info? Reageer dan aub, Liefs Twan x  
Verwennerke 40 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Gewoon zin om u af en toe eens te verwennen...
Heyhey, ik heb er gewoon zin in om af en toe een meisje, vrouw oraal en met de vingertjes te verwennen. (Vast persoon) Niets meer en min... uw zin wordt vooropgesteld... Ik stel me ter uwer beschikking wanneer u er nood aan hebt! Zin in? West-vlaanderen en Max 40 j aub. Ikzelf ben slanke man met verzorgd uiterlijk. Kus  
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
Nice4u 56 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Zelfzekere dame met hoog libido
Ik hou van een maatje meer en kijk uit naar een vrouw die blij is met haar lijf. Die zich sexy voelt en ook gedraagt. Die zich met overgave kan laten gaan, terwijl haar lijf gekoesterd wordt. Wanneer begerige handen zich een weg banen aan haar lichaam. Haar borsten vastgrijpt, en innig en opgewonden haar tepels likt en zuigt. Een vrouw die, liggend op haar rug, zachtjes haar benen spreiden gaat. Wijd. Nog wijder. Om mij daar te ontvangen. Die haar yoni wil laten masseren. Traag, diep, intens. Haar g-plekje. Squirtend klaarkomt, en meteen klaar is voor een volgend hoogtepunt. Een vrouw die dat met al haar zijn intens kan beleven. Gelikt worden, gestreeld worden. Me in zich wil voelen, opbouwend, speels. Een dame die laat horen dat ze ligt te genieten. Je bent occasioneel vrij overdag, je bent uit de regio. Je bent verzorgd en vooral discreet. In een relatie of ook niet. Je libido is hoog. Geen eenmalig contact, maar met enige regelmaat.Ben niet van Tienen, dient als indicatie.  

Zelfzekere dame met hoog libido
Jonathan 19 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knaap wordt graag ontmaagd
Welke vrouw zou deze 19 jarige slanke jongen willen ontmaagden ik sta voor alles open.  
Rudi 52 jaar Antwerpen - Herentals
Speld in hooiberg.
Op zoek naar een speld in hooiberg maar ik blijf geloven dat er ergens iemand is met het zelfde verlangen. Alles netjes voor elkaar,maar toch een gemis naar een maatje. Verzorgde discrete man uit de regio Kempen hoopt via deze weg in contact te komen met een leuke vrouw die net als ik verlangt naar heerlijk Fwb contact.  
Wout 47 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek een secret date 🥰
Ik kijk uit naar een vrouw die thuis relationeel in de sleur zit en opnieuw wat spanning in haar leven wilt op een zeer discrete manier. Kernwoorden : passie, respect, hygiene, vertrouwen, discretie en eerlijkheid. Ikzelf ben een 48-jarige man uit Kuurne, gehuwd, slank, 1m76 en weeg 74kg. Ik heb geen voorkeur, doch je moet openstaan voor een passionele date, ofwel bij mij thuis, ofwel op kamer. Ik zoek geen relatie en ben 100% eerlijk, dus verlang dit ook van u. Fakers hoef ik niet, alsook geen mannen ! Uw reactie zal altijd beantwoord worden  
Jan 61 jaar Antwerpen - Mechelen
bevredigende contacten
Zoek vrouw voor bevredigende contacten Ik ben een man met humor, van 176cm, 99kg, fiets graag, cultureel artistieke interesses. Zoek vrouw voor gezellige intieme momenten. Niet voor een relatie. Graag vrouw die van erotiek houdt. Massage, sauna, of gewoon iets gaan drinken, … Ik ben meestal vrij op weekdagen. Bericht met foto is foto terug. Wensen of ideetjes, dingetjes om te doen welkom. Gewoon wat chatten kan ook.  

bevredigende contacten
Jacob 40 jaar West-Vlaanderen - Wingene
Ik zoek
Welkom terug. Ik zal proberen alles beknopt te schrijven (sorry voor mijn Nederlands). Ik ben 40 jaar oud, ik ben getrouwd, maar mijn vrouw geeft de voorkeur aan tv-series boven mij, ik ben op zoek naar alles, ik sta open voor biseksualiteit, ik droom van een trio en samen masturberen in de auto windt me op. Ik hou van damesondergoed (de gedragen zijn beter), ik ben discreet, gezond, kalm en zelfs een beetje knap. Als we 100% discreet zijn, kan ik bijna alles proberen. Ik ben 178 cm, 85 kg, kort blond haar, de foto van mijn lul staat in de advertentie. Ik zal proberen op alle reacties te reageren.  

Ik zoek
Ant 56 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Herken je zich in mijn situatie?
Klasse- stijlvolle, empatische man uit de betere kringen, gehuwd in een saaie, passieloze broer-zus relatie. Verzorgd, levensgenieter, loyaal, openhartig, man die zijn wereld kent. Harde werker, goed verdiener, bemiddeld. Op zoek naar één vaste vriendschap, een meerwaarde in mijn leven, een steun en toeverlaat om af en toe eens te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Ben je een aantrekkelijke, sociale, slanke vrouw met goed niveau die ook niet gelukkig is reageer dan eens, ik heb je zoveel te bieden. Respect, discretie, luisterbereidheid zijn van groot belang. Geen interesse in losse contacten en/of andere voorstellen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10